Nieuws

<< Terug

Eerste paal bouw parkeergarage bij Bisonspoor

UITBREIDING PARKEERCAPACITEIT

Claudio Riffeser, Managing Director van Winter Trust: “Deze nieuwe parkeergarage is een belangrijke eerste stap in ons project ‘Bisonspoor2020’ en wordt het visitekaartje voor bezoekers van ons winkelcentrum en kantoren. Om de mobiliteit, bereikbaarheid en de klanttevredenheid van alle gebruikers te blijven borgen is een nieuwe klantvriendelijke parkeergarage met slimme moderne voorzieningen noodzakelijk.” Vol trots vertelt Riffeser tijdens de bijeenkomst: “Dit moment is niet alleen letterlijk maar ook symbolisch een grote stap in het leggen van een stevige fundering voor de toekomst. De afgelopen jaren is veel gespeculeerd of de plannen door zouden gaan. We zijn daarom extra trots dat we nu zo voortvarend dit traject aanpakken.”

De afgelopen weken zijn de oude parkeergarage en kantoortoren gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe parkeervoorzieningen met 1.125 parkeerplaatsen die Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello realiseren in opdracht van Winter Trust B.V..

PARKDECK PARKEERSYSTEEM

Continental Car Parks maakt gebruik van haar eigen Parkdeck parkeersysteem. Slanke kolommen, vlakke plafonds en betonvloeren met vloercoating geven de parkeergarage een strakke, moderne uitstraling. De parkeergarage wordt voorzien van ledverlichting en maakt gebruik van natuurlijke ventilatie, een duurzame oplossing die past binnen het beleid van Winter Trust om zorgvuldige keuzes te maken rondom duurzaamheid.

Vooral het hoofdtrappenhuis met de voetgangersbrug springen in het oog. Deze voetgangersbrug zal straks de duizenden bezoekers comfortabel en snel naar het winkelcentrum of de kantoren leiden. De parkeergarage wordt geschikt gemaakt om op termijn te kunnen voorzien van zonnepanelen. Het ontwerp van de parkeergarage is tot stand gekomen in samenwerking met Op ten Noort Blijdenstein architecten en adviseurs. De oplevering staat gepland voor oktober van dit jaar.

Meer nieuws

Nieuwe parkeergarage Bisonspoor open

De nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor is zaterdag 22 september geopend voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast.

Lees meer

Maatregelen coronavirus in het Business Center

Wegens het Coronavirus zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen in het Business Center. Wij houden de richtlijnen aan van het RIVM en de overheid. Wij zullen regelmatig deze post updaten met nieuwe informatie of extra maatregelen.

Lees meer