Onze portfolio

RETAIL | OFFICES | LIVING

Onze portfolio is even indrukwekkend als divers. Grote blikvanger is het in Maarssen gelegen Bisonspoor complex, bestaande uit Winkelcentrum Bisonspoor, BISON Office Spaces en BISON Apartments.

Daarnaast is Winter Trust B.V. de eigenaar van kantoorgebouw STAAT!
Een dynamisch gebouw in het Utrechtse bedrijvenpark Papendorp, optimaal om te werken en vergaderen. STAAT is centraal gelegen en is zeer goed bereikbaar. STAAT is direct aan de A2 en A12 gelegen, nabij knooppunt Oudenrijn.

Naast vastgoedbeheer, investeert Winter Trust ook in nieuwe ruimtelijke ontwikkeling en herontwikkeling. Indien nodig, maken we onze assets via een grondige renovatie geschikt voor het nieuwe wonen, werken en winkelen.

kantoren

STAAT!

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht huurt u betaalbare en flexibele kantoorruimte op een unieke zichtlocatie. Dit vind u alleen bij STAAT!

Meer informatie

kantoren

BISON Office Spaces

BISON Office Spaces is een centraal gelegen kantorencomplex en Business Center in Maarssen, vlakbij Utrecht en uitermate geschikt voor grote organisaties, ambitieuze start-ups en zzp’ers.

Meer informatie

retail

Winkelcentrum Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor is perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en fungeert mede daardoor als trekpleister voor de hele regio Maarssen.  

Meer informatie

wonen

BISON Apartments

In BISON Apartments is het plezierig wonen met alles om je heen! Met twee- en vierkamer appartementen, van respectievelijk circa 65 en 90 m2 en volop parkeergelegenheid.

Meer informatie

Contact

Bezoekadres Bisonspoor 3002-A703 3605 LT Maarssen
Vragen/opmerkingen?