Over ons

Onze visie

Winter Trust B.V. is een echt familiebedrijf. Met een klein, toegewijd team streven we elke dag naar het behalen van optimaal rendement van onze assets. Voor onze cliënten zijn we de spil. We slaan een brug tussen de strategie en uitvoeringspraktijk. We maken analyses van marktposities, ontwikkelen nieuwe waarderingsmodellen en integrale visies, inspecteren vastgoed (woon)technisch en zorgen dat het beter rendeert.


Waar bent u naar op zoek?

Wij verhuren woningen, beheren en ontwikkelen mogelijkheden voor retail- en horecaondernemers en bieden kantoorruimte voor grote organisaties, ambitieuze start-ups en zzp’ers.


Winter Trust B.V. verbindt, (ver)bouwt en vernieuwt. Wij geloven dat wonen, werken en winkelen elkaar versterken. Bij al onze assets streven we ernaar appartementen, kantoren en winkels zodanig te verbinden dat duurzame en aantrekkelijke leefgebieden ontstaan.


Onze pijlers

Property/asset management

Winter Trust biedt cliënten property en asset management. Het dagelijks onderhoud en de (toekomstige) waarde van vastgoed zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Project/
property development

Van het kopen van land tot het bouwen en ontwikkelen van vastgoed en alles daartussenin; Winter Trust B.V. heeft alles in huis om project en property development tot een succes te maken.


Investment strategies

Beleggingsstrategieën zijn zeer persoonlijk. Er is geen beste strategie, behalve degene die het beste werkt voor onze cliënten.


Making changes step-by-step

De geschiedenis van Winter Trust B.V. gaat terug naar 1981, het jaar waarin de familie Lisman op een onontgonnen stuk land de eerste stappen zette in vastgoedontwikkeling.


Sinds 2014 voert kleinzoon Claudio Riffeser als Managing Director, de dagelijkse leiding over Winter Trust B.V. Aan hem de taak om te blijven bouwen en vernieuwen. Met zijn team heeft Claudio al veel bereikt; stap voor stap hebben zij veranderingen doorgevoerd en problemen opgelost.


Het is zijn ambitie om de assets van Winter Trust B.V. een nieuwe impuls te geven. Met de herontwikkeling van Bisonspoor wordt een modern geheel gerealiseerd waarin wonen, werken en winkelen elkaar versterken.


Het Team

Verhuur

Telefoonnummer (verhuur woningen): 0346 56 37 44 (optie 4)

Telefoonnummer (verhuur winkels): 0346 56 37 44 (optie 5)

E-mailadres: verhuur@wintertrust.com


Facilitair Beheer & Technisch Management

Telefoonnummer: 0346 56 37 44 (optie 1)

E-mailadres: facility@wintertrust.com


Finance & Administratie

Telefoonnummer: 0346 56 37 44 (optie 3)

E-mailadres: contact@wintertrust.com


Marketing

Telefoonnummer: 0346 56 37 44 (optie 2)

E-mailadres: marketing@wintertrust.com


Wij zoeken

Property Administrator

De belangrijkste verantwoordelijkheden liggen op het gebeid van het coördineren van de debiteuren en verwerking van de service kosten administratie.

Appartementen, winkels, kantoren en infrastructurele oplossingen worden nu gebouwd, aangepast en geoptimaliseerd om het Bisonspoor gebied tot een groot succes te maken. In plaats van de focus op een specifiek project ben je betrokken en verantwoordelijk voor het volledige takenpakket van A tot Z.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Yardi, dé property management tool binnen de vastgoedsector. Jij zorgt ervoor dat de processen, administratie en boekhouding via dit systeem goed verloopt.


Bekijk vacature

Technisch Manager

Wij zijn op zoek naar een Technisch Manager. We zijn al decennia lang actief op de vastgoedmarkt in en om Utrecht. De portefeuille bestaat uit winkels, bedrijfsmatig onroerend goed en woningen.


Jij bent een echte teamplayer, draagt verantwoordelijkheid en onderhoudt een goed contact met o.a. de huurders, aannemers en leveranciers. Je zal nauw samenwerken met de Commerciële Property Manager en Facility Managers. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder want wie weet bij jij onze technisch manager op Bisonspoor in Maarssen.


Bekijk vacature