Nieuws

<< Terug

Nieuwe parkeergarage Bisonspoor open

Op zaterdag 22 september 2018 is de nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor geopend voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast.

De nieuwe parkeergarage voorziet in ruim 1100 parkeerplaatsen, heeft een ruime, lichte opzet en voorzieningen voor minder validen. Vanuit de parkeergarage kan de 1e etage van het winkelcentrum worden bereikt via het trappenhuis en 3 ruime liften die comfort bieden voor winkelend publiek. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello heeft de oplevering die stond op 26 oktober 2018, weten te versnellen naar 22 september 2018. Daarmee worden de parkeervoorzieningen van sloop tot opbouw in negen maanden weer beschikbaar gesteld.

Duurzaam

Zowel bij sloop- als bouw is rekening gehouden met duurzaamheid. Materiaal van de sloop is hergebruikt en bij de bouw is rekening gehouden ander andere met gebruik van duurzame materialen, LED verlichting (met bewegingssensoren) en natuurlijke ventilatie.

 

Meer nieuws

Business Center Bisonspoor

Bisonspoor 2020; Claudio Riffeser, Managing Director van vastgoed beheermaatschappij Winter Trust, wil het winkelcentrum, de kantoortorens én de appartementen in Maarssenbroek omtoveren tot een modern geheel waarin wonen, werken en winkelen elkaar versterken. In september 2018 start de bouw van de lobby en business center bij BISON Office Spaces.

Lees meer

Raad akkoord met torens Bisonspoor

De gemeenteraad van Stichtse Vecht heeft op dinsdag 5 maart 2019 definitief gekozen voor de bouw van twee megahoge torens bij Bisonspoor. Dit landmark maakt deel uit van een prestigieuze project dat het aanzicht van de Maarssenbroekse wijk Bisonspoor compleet verandert.

Lees meer