Nieuws

<< Terug

Nieuwe parkeergarage Bisonspoor open

Op zaterdag 22 september 2018 is de nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor geopend voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast.

De nieuwe parkeergarage voorziet in ruim 1100 parkeerplaatsen, heeft een ruime, lichte opzet en voorzieningen voor minder validen. Vanuit de parkeergarage kan de 1e etage van het winkelcentrum worden bereikt via het trappenhuis en 3 ruime liften die comfort bieden voor winkelend publiek. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello heeft de oplevering die stond op 26 oktober 2018, weten te versnellen naar 22 september 2018. Daarmee worden de parkeervoorzieningen van sloop tot opbouw in negen maanden weer beschikbaar gesteld.

Duurzaam

Zowel bij sloop- als bouw is rekening gehouden met duurzaamheid. Materiaal van de sloop is hergebruikt en bij de bouw is rekening gehouden ander andere met gebruik van duurzame materialen, LED verlichting (met bewegingssensoren) en natuurlijke ventilatie.

 

Meer nieuws

Bestemmingsplan onherroepelijk

Dinsdag 5 maart heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan P2 en P3 Bisonspoor vastgesteld. Het definitieve bestemmingsplan heeft van 10 april tot en met 22 mei voor beroep ter inzage gelegen. Er is geen beroep of verzoek om een voorlopige voorziening aangetekend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Lees meer

Bisonspoor2020

Bisonspoor2020 is de projectnaam voor de herontwikkeling in de wijk Bisonspoor rondom het winkelcentrum. En omvat onder andere de bouw van een business center, heropbouw van een (grotere) parkeergarage, renovatie van het winkelcentrum, (her)ontwikkeling op diverse delen van het terrein en de openbare ruimte rondom het winkelcentrum.

Lees meer