Nieuws

<< Terug

Nieuwe parkeergarage Bisonspoor open

Op zaterdag 22 september 2018 is de nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor geopend voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast.

De nieuwe parkeergarage voorziet in ruim 1100 parkeerplaatsen, heeft een ruime, lichte opzet en voorzieningen voor minder validen. Vanuit de parkeergarage kan de 1e etage van het winkelcentrum worden bereikt via het trappenhuis en 3 ruime liften die comfort bieden voor winkelend publiek. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello heeft de oplevering die stond op 26 oktober 2018, weten te versnellen naar 22 september 2018. Daarmee worden de parkeervoorzieningen van sloop tot opbouw in negen maanden weer beschikbaar gesteld.

Duurzaam

Zowel bij sloop- als bouw is rekening gehouden met duurzaamheid. Materiaal van de sloop is hergebruikt en bij de bouw is rekening gehouden ander andere met gebruik van duurzame materialen, LED verlichting (met bewegingssensoren) en natuurlijke ventilatie.

 

Meer nieuws

Specsavers naar BISON Office Spaces

Het hoofdkantoor van Specsavers verhuist begin 2019 van Huizen naar Maarssen. Algemeen directeur Remko Berkel zette dinsdag 3 juli zijn handtekening onder het nieuwe huurcontract. Met de verhuizing, die naar verwachting in januari plaatsvindt, gaan alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison Shopping Center aan het Bisonspoor 4004.

Lees meer

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw. De werkzaamheden starten woensdag 21 september. Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt.

Lees meer