Nieuws

<< Terug

Dag van de ondernemer in het Business center

Op vrijdag 15 november is het de dag van de ondernemer, Gemeente Stichtse vecht zal deze feestelijke bijeenkomst in de lobby in de nieuw geopende Business Center organiseren.

De gemeente trakteert, in samenwerking met de ondernemersverenigingen, op een informatief programma met voetbalscheidsrechter en zelfstandig ondernemer Bas Nijhuis als inspirerende spreker. Zijn verhaal heeft als titel VAR versus ondernemer. Een andere kijk op ondernemerschap. Dat kan niet anders dan grensverleggend zijn! Ook is er tijd om Bas Nijhuis vragen te stellen. Daarnaast vertellen 2 bijzondere lokale ondernemers uit Stichtse Vecht hun verhaal en is er een netwerkborrel.

Programma en praktische informatie

  • 16:00 – 16:30 uur: inloop
  • 16:30 – 17:00 uur: welkomstwoord wethouder Maarten van Dijk en pitch ondernemer(s)
  • 17:00 – 18:00 uur: presentatie Bas Nijhuis (inclusief stellen van vragen)
  • 18:00 – 19:00 uur: netwerken en borrel

Locatie: Business Lounge Bisonspoor, Maarssen (3e verdieping Business Center Bisonspoor)

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw. De werkzaamheden starten woensdag 21 september. Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt.

Lees meer

Business Center geopend!

Het Business Center omvat een ontvangstruimte met receptie voor de gasten, een horecagelegenheid van Vascobelo, flexplekken en de kantoorhuurders kunnen gebruikmaken van 11 bijzonder ingerichte vergaderruimtes. Verder biedt het Business Center een congreszaal voor grotere bijeenkomsten.

Lees meer