Nieuws

<< Terug

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw.

Het nieuwbouwplan bestaat uit drie delen; de vestiging van een derde supermarkt; de ALDI, de realisatie van een gezondheidscentrum en de realisatie van twee lagen kantoorruimte met een oppervlakte van circa 1.700 vierkante meter. Het ontwerp is van Aiscube Studio uit Amsterdam en de bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings B.V. uit Rosmalen.

Derde supermarkt in Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor biedt momenteel een Albert Heijn en een Dirk supermarkt. Met de aankondiging van een derde supermarkt, de ALDI, voorziet Winkelcentrum Bisonspoor in een behoefte dat er in alle segmenten gelegenheid wordt geboden om boodschappen te doen. Dit geeft een impuls aan het winkelcentrum en vergroot de werkgelegenheid in het woongebied. Dit is goed voor het voorzieningenniveau en leidt tot meer keuzevrijheid voor inwoners.

Bisonspoor gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum gaat ruimte bieden aan verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk en fysiotherapie praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor andere medische specialisten, te denken valt aan een mondzorgcentrum voor tandheelkunde.

Bisonspoor Business Center

Daarnaast realiseert Winter Trust B.V in dit nieuwbouwproject circa 1.700 vierkante meter kantoorruimte. Deze nieuwe kantoorruimte wordt gevestigd op twee verdiepingen direct gelegen boven het winkelcentrum en het gezondheidscentrum.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwbouw na oplevering tot meer bezoek gaat leiden in het Winkelcentrum en het nog meer een epicentrum voor bedrijven gaat worden.

Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt.

Meer nieuws

Specsavers naar BISON Office Spaces

Het hoofdkantoor van Specsavers verhuist begin 2019 van Huizen naar Maarssen. Algemeen directeur Remko Berkel zette dinsdag 3 juli zijn handtekening onder het nieuwe huurcontract. Met de verhuizing, die naar verwachting in januari plaatsvindt, gaan alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison Shopping Center aan het Bisonspoor 4004.

Lees meer

Dag van de ondernemer in het Business center

Op vrijdag 15 november is het de dag van de ondernemer, Gemeente Stichtse vecht zal deze feestelijke bijeenkomst in de lobby in de nieuw geopende Business Center organiseren.

Lees meer