Nieuws

<< Terug

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw.

Het nieuwbouwplan bestaat uit drie delen; de vestiging van een derde supermarkt; de ALDI, de realisatie van een gezondheidscentrum en de realisatie van twee lagen kantoorruimte met een oppervlakte van circa 1.700 vierkante meter. Het ontwerp is van Aiscube Studio uit Amsterdam en de bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings B.V. uit Rosmalen.

Derde supermarkt in Bisonspoor

Winkelcentrum Bisonspoor biedt momenteel een Albert Heijn en een Dirk supermarkt. Met de aankondiging van een derde supermarkt, de ALDI, voorziet Winkelcentrum Bisonspoor in een behoefte dat er in alle segmenten gelegenheid wordt geboden om boodschappen te doen. Dit geeft een impuls aan het winkelcentrum en vergroot de werkgelegenheid in het woongebied. Dit is goed voor het voorzieningenniveau en leidt tot meer keuzevrijheid voor inwoners.

Bisonspoor gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum gaat ruimte bieden aan verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk en fysiotherapie praktijk. Daarnaast is er ook ruimte voor andere medische specialisten, te denken valt aan een mondzorgcentrum voor tandheelkunde.

Bisonspoor Business Center

Daarnaast realiseert Winter Trust B.V in dit nieuwbouwproject circa 1.700 vierkante meter kantoorruimte. Deze nieuwe kantoorruimte wordt gevestigd op twee verdiepingen direct gelegen boven het winkelcentrum en het gezondheidscentrum.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwbouw na oplevering tot meer bezoek gaat leiden in het Winkelcentrum en het nog meer een epicentrum voor bedrijven gaat worden.

Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt.

Meer nieuws

Woontorens Bisonspoor

In de komende jaren krijgt de wijk Bisonspoor en de omgeving een nieuwe impuls, onderdeel van de grootschaliger herontwikkeling is een wooncomplex dat aan de rand van de wijk is voorzien. Momenteel staan op deze locatie nog de parkeergarage P2 en een leegstaande kantoortoren, deze gaan op termijn plaatsmaken voor een nieuwe woontoren.

Lees meer

Bisonspoor2020

Bisonspoor2020 is de projectnaam voor de herontwikkeling in de wijk Bisonspoor rondom het winkelcentrum. En omvat onder andere de bouw van een business center, heropbouw van een (grotere) parkeergarage, renovatie van het winkelcentrum, (her)ontwikkeling op diverse delen van het terrein en de openbare ruimte rondom het winkelcentrum.

Lees meer